Interpret italiana

        Daca aveti nevoie de interpret italiana pentru diferite intalniri sau conferinte, nu trebuie sa mai cautati. Noi va punem la dispozitie cel mai bun interpret italiana.

        Oferim servicii de calitate la preturi competitive. Interpretii nostri sunt bine pregatiti si au o vasta experienta in acest domeniu.

        Un interpret italiana de la firma noastra va va asigura servicii de calitate, eficienta si profesionalism.

        De asemenea, pe langa serviciile de interpret italiana, biroul nostru va ofera si traduceri italiana romana autorizate de orice tip. Oferim si servicii de interpretariat in alte limbi precum polona, ceha, maghiara dar si araba, japoneza.

        Asteptam sa ne contactati!

        Italiana se numara, in momentul de fata, printre limbile de circulatie internationala cu o foarte bogata mostenire. Imprejurarile istorice au favorizat-o dintotdeauna, creandu-i premisele unei dezvoltari si evolutii spectaculoase. S-a remarcat secole de-a randul prin mesajul pe care l-a transmis culturii universale. Italiana este limba in care s-au exprimat si au scris Dante, Boccaccio, Michelangelo, Leonardo Da Vinci. Astazi este apreciata si in cadrul Comunitatii Europene, fiind limba uneia din tarile fondatoare ale acesteia. Pe langa importanta de natura politica si comerciala, italiana exercita o puternica fascinatie pentru stilul de viata pe care il exprima: asa numitul made-in-Italy, care se refera la contributia actuala a Italiei la civilizatia contemporana. Masinile, gastronomia, moda. Pe langa  acestea, o serie de simboluri, precum cafeaua in toate varietatile ei de preparare, vinul Chianti, turnul din Pisa, constructiile cu cupola trulli din Puglia si, bineinteles, mafia siciliana.

        In prezent italiana este studiata din ce in ce mai mult. Se estimeaza ca numarul vorbitorilor nativi adunat cu cel al celor care studiaza italiana si cu cel al celor carora le-ar placea sa o studieze este in jur de 200 de milioane. Limba neolatina, romanica, din aceeasi familie cu spaniola, franceza, portugheza si romana, italiana este mostenitoarea directa a patrimoniului latin. De fapt, in cursul istoriei, aceasta s-a desprins incet-incet din varianta vorbita ( vulgara) a latinei si a dezvoltat si varietati regionale, asa numitele dialecte, care se vorbesc si astazi asa cum se vorbeau odata. Limba italiana standard deriva din dialectul toscan si, de-a lungul anilor, incepand cu “Divina Commedia” care o ridica la acest statut, ramane in principal limba literaturii.